STUDIO FOTOKLUBA MARIBOR

Studio je namenjen umetniškemu ustvarjanju članov Fotokluba Maribor, izvedbi predavanj in delavnic v okvirju Fotokluba Maribor, izvedbi klubskih večerov Fotokluba Maribor, izvedbi klubskih sestankov in skupščine Fotokluba Maribor ter prenočevanju gostujočih umetnikov.

Pravico do vstopa imajo uporabniki, ki so plačali članarino za uporabo ateljeja v tekočem letu oziroma člani Fotokluba Maribor, ki jim uporabo ateljeja dovoli upravni odbor Fotokluba Maribor, udeleženci predavanj in delavnic Fotokluba Maribor, ki potekajo v ateljeju ter obiskovalci klubskih večerov, nadalje vsi člani Fotokluba Maribor v času klubskih sestankov in skupščine ter gostujoči umetniki. Slednjim vstop v atelje in uporabo prostorov odobri predsednik Fotokluba Maribor.

Več podrobnosti o uporabi ateljeja, kdo, kako, kdaj, kje... je navedenih v  hišnem redu.

Pozor, hišni red je bil 24. aprila 2013 dopolnjen. Spremembe zadevajo predvsem uporabnike, ki se ga ne držijo.

Studio Fotokluba Maribor se nahaja v Splavarskem prehodu 3, drugo nadstropje.

Rezervacije terminov

Rezervacije ateljeja sprejema vodja ateljeja izključno preko spletnega obrazca na internetni strani kluba  https://www.fotoklub-maribor.com/atelje/ . Vodja ateljeja po potrjeni rezervaciji vpiše termin v koledar, ki je viden na dnu strani. Zaradi spletnega vodenja koledarja se rezervacije ne sprejemajo več v Galeriji Stolp.

Studio je potrebno rezervirati nekaj dni vnaprej, tako da se je mogoče dogovoriti za termin predaje ključev.

Ključi ateljeja

Ključi studia so med delovnikom na voljo po 17. uri, med vikendom pa po predhodnem dogovoru. Uporabniki se morajo pravočasno dogovoriti za termin predaje ključa. Za delo zjutraj ali dopoldne je potrebno ključe prevzeti dan prej. Ključi se prevzamejo in oddajajo v Galeriji Stolp. Za kakršne koli druge možnosti se je potrebno predhodno dogovoriti, najbolje pri rezervaciji termina.

 

Predajo ključev vrši vodja ateljeja v svojem prostem času. Predaje ključev so možne v popoldanskem času, med vikendom pa le, če je vodja ateljeja dosegljiv. V kolikor en uporabnik uporablja atelje do večera, potem drugi dan zjutraj ni možna predaja ključev.

Povratne informacije